-->

 

RIA'S WEBLOG
  ARCHIEF: 

zaterdag, december 21, 2002
Het ziet er al een stuk beter uit zo. Moet eerlijk bekennen dat ik het niet zelf gedaan heb, maar Nicole. Ik zal haar hulp nog wel eens nodig hebben :P Ze vindt het leuk om te doen, dus ik hoef me niet bezwaard te voelen. Er is ook geen haast bij. Ik vind dit al heel wat.

Door: ria 11:26 a.m.
Ooooooh, nu heb ik het en wil ik ook het een en ander kwijt he. Net Nicole al lastig gevallen, die is er niet. Joop wil me wel helpen, maar die weet het dan ook allemaal niet zo vlug en daar heb ik dan weer geen geduld voor. Oh ze is er nog wel :D we gaan het nog eens proberen.

Door: ria 12:40 a.m.
vrijdag, december 20, 2002
Ik zit nu Idols te kijken en eens zien of ik weer de winnaars eruit haal. nr 1 Taschka is wel goed maar die wordt het niet. ** nr 2 Roger is een grote kanshebber met zij Ernie shirt ****** nr 3 Sabine is niks piepstemmetje * nr 4 Jim 15 jaar..... ******* nr 5 Zosja ook niet goed genoeg **** nr 6 Charlotte niet goed *** nr 7 Sebastiaan niet mijn smaak qua liedje, hoofd ook niet **** nr 8 Marieke mooi nummer gaat ze doen mooi gedaan mooi mens ******* nr 9 Louise moest er ff inkomen gaat wel *** nr 10 Igmar is hem ook niet, wel mooi liedje **** Voor mij zijn het dus Roger, Jim en Marieke :D

Door: ria 10:33 p.m.

Door: ria 8:22 p.m.
wat heeft dit voor effect?

Door: ria 8:08 p.m.
nou dat gaat dus nog wel een tijdje duren eer ik hier allemaal wijs uit kan

Door: ria 8:00 p.m.
vreeeeeeeemd

Door: ria 7:52 p.m.
waar is nu mijn eerste stukje?

Door: ria 7:52 p.m.
als ik nu
hier een link wil zetten oh, zou dat gaan lukken?

Door: ria 7:45 p.m.