-->

 

RIA'S WEBLOG
  ARCHIEF:



 

zaterdag, februari 22, 2003
Vamorgen vroeg opgestaan, kwart voor negen moest Joop in Goes zijn voor de trein richting Pieterburen. Hij zal er zo langzamerhand wel zijn denk ik. Ik ben benieuwd hoe lang hij het volhoudt. Het lijkt me nog zo koud 's avonds in een tentje. Brrrrr. En 's morgens bibberend aankleden, om dan maar stevig de pas erin te zetten om wam te worden. Ik zit nu te wachten tot mijn logees komen. Kan ik mijn oma rol ook weer eens vervullen :)) Ze zullen weer wel gegroeid zijn, vooral Levi gaat hard. In april wordt hij weeral 1 jaar.

Door: ria 4:23 p.m.
vrijdag, februari 21, 2003
Net de broer van Petra gebeld. De operatie was goed verlopen, geen complicaties. Gelukkig maar.

Door: ria 8:54 p.m.
Al een tijdje is Joop van plan om het pieterpad te gaan lopen, als training. Gisteravond zei ik "waarom ga je volgende week niet een stukje lopen, het is nu mooi weer". Dat is blijkbaar niet tegen dovemans oren gezegd, want vanmiddag toen ik terugkwam uit Zierikzee, was hij al zijn tentje aan het afbreken (het stond nog steeds in de tuin) en even later kwam de mededeling "ik denk dat ik morgen al ga" :(( Eigenlijk vind ik dat helemaal niet leuk, Silvia en Cor met de kinderen komen morgenmiddag tot maandag. Maar ja, eigenlijk heeft hij ook wel gelijk, het is heerlijk wandelweer. Dus hij is nu druk met het inpakken van zijn rugzak. En morgenochtend ga ik hem dan in Goes brengen waar hij op de trein stapt richting Pieterburen. En dan ziet hij wel hoe ver hij komt volgende week.

Door: ria 8:37 p.m.
donderdag, februari 20, 2003
woooooooow, allemaal mensjes die hier via via komen kijken. :D Leuk!!!! Zeker blijven komen. Ik heb niets bijzonders te melden. Geen boodschap of wat dan ook, ben alleen maar mezelf. Dus af en toe ff lezen en je leert me kennen. Weet ook eigenlijk niet of je daar iets aan hebt...............maar allez, cést moi. Ik kan ook geen Frans hoor, mocht je dat nu weer denken. Alleen Zeeuws :D

Door: ria 7:46 p.m.
Wat een bevoorrecht mens ben ik toch. Heeeeeeerlijk langs het strand gelopen, niks stevig doorstappen om warm te blijven, nee lekker slenteren en zomaar ergens neerploffen om van de warme zon te genieten. Thuisgekomen een lekker biertje uit de koelkast gepakt en op mijn eigen terras nog even nagenoten. Ik heb zelfs mijn benen al weer even aan de zon blootgesteld. Wat een mooie kuiten heb ik gekregen van de winter, is al dat wandelen toch nog ergens goed voor. :)) Cor kwam vanmorgen met een kar hout aanzetten. Op zijn werk in Goes zijn ze bomen aan het rooien. Joop is mee aan het helpen nu, is goed voor hem, komt hij ook weer eens lekker buiten. Ze hebben net weer een kar gebracht en zijn nu weer onderweg, de laatste voor vandaag. Het zijn flinke stammen. Eer die weer in de kachel liggen moet er nog veel werk verzet worden. Ach ja, een mens moet wat te doen hebben.

Door: ria 4:12 p.m.
Loop heel de morgen al aan Petra te denken. Vandaag is de dag van de operatie. Ze ligt nu onder het mes. Of straks, of het is al gebeurd. Hopelijk heeft ze niet al te veel pijn. Dat is het erge van operaties, je gaat gezond en wel in bed liggen en je word doodziek wakker. Sterkte Peet!!

Door: ria 1:17 p.m.
Ik doe het weer. Geef mezelf de schuld van dingen waar ik niks aan kan doen. Of toch wel... 1 Telefoontje had ik moeten plegen en alles was anders geweest. Dochter gaat op stap dinsdagavond, bij een vriendin slapen, heeft vrij op woensdag, baas belt gisteravond naar mij, ze is niet te bereiken, nee zeg ik, ze was haar telefoon kwijt (zie eergisteren), oh zegt de baas, is ook niet zo belangrijk, maar ik zit met ziek personeel, ach ze is er toch altijd vroeg 's morgens, ik vertel het morgenochtend wel (vanmorgen dus). Ik ga vanmorgen de krant halen, staat haar auto thuis. Schrik!! Ik bel haar. Ja ik heb me ziek gemeld, voel me niet zo lekker.......... Zulke dingen, ik kan er niet tegen, ben weer helemaal de kluts kwijt. Ik had even moeten bellen gisteravond. Dat had niet geholpen heeft ze me net verteld. Gelukkig maar. Ze had 2 nachten niet kunnen slapen en had dus echt niet kunnen werken. Me voor niets weer druk gemaakt.

Door: ria 11:47 a.m.
woensdag, februari 19, 2003
:smile:

Door: ria 7:52 p.m.
Eindelijk Joop zijn jassen gerepareerd, daar zat ik al zo lang tegenaan te hikken en eigenlijk was het zo gebeurd. Paar stukjes klittenband vastgenaaid, twee zakbodems dichtgenaaid en een rits van een nieuw trekdingetje voorzien. Lekker achter het glas in de zon. Daar ben ik toen maar blijven zitten, heerlijk warm. Het zag er heel koud uit en dat was het ook. Brrrrrrr. Beetje gelezen en gedut. Derde les van m'n cursus gepost en een beetje achter de computer. Joop heeft het druk met reisaanvragen, hij is er zowat heel de dag mee bezig, offertes maken, vliegtickets boeken. Het gaat zodoende wel lekker lopen. Het moet natuurlijk ook weer niet te gek worden. :)) Ik ga morgen eens een andere foto maken denk ik, proberen of ik Joop zover kan krijgen dat hij mij er weer met Simba opzet, want deze foto lijkt niet erg meer nu ik punker ben ;)

Door: ria 6:46 p.m.
dinsdag, februari 18, 2003
Ik moet het weer bekopen. Eigen schuld dikke bult. Wanneer leer ik het toch eens. Heb vanmiddag een zak engelse drop gescoord. Ik moest even in de Hema zijn en ze lagen er zo verleidelijk bij. Die gaan er dan achter elkaar in, lekker in de auto en maar graaien. Nu heb ik buikpijn. Ik heb denk ik iets met suiker ,geen idee wat het is, maar achteraf denk ik dan altijd, oh ja, daar komt het van. Ook samen met Petra, waar ik net over schreef, heel veel zakken drop gegeten, het ging ook wel eens goed, maar vaak heb ik gehad dat ik in de auto al niet meer kon zitten van de buikpijn. IK MOET GEWOON NIET SNOEPEN.

Door: ria 10:45 p.m.
Nog even dit. Hoe selectief ik een paar dagen geleden nog met het doorgeven van mijn adres was, zo makkelijk ben ik nu ineens. Een mens is veranderlijk. Ik sta al ergens bij Popscene.nl bij de weblogadressen, en sindsdien geef ik het maar aan iedereen die het lezen wil. Het is ook eigenlijk onzin, ik heb geen geheimen en schrijf gewoon iedere dag even op wat ik zoal gedaan heb. Diegene die het niet intresseert zal ook niet meer terugkomen. Heel simpel eigenlijk.

Door: ria 10:33 p.m.
Vanmorgen alweer wakker gebeld. Miriam deze keer. Ze was haar telefoon kwijt en ook vergeten haar deur op slot te doen. (kinderen zijn soms suf, van wie zouden ze dat toch hebben) Maar goed, het was alweer half tien. Tijd om op te staan. Joop heeft toch maar lekker in zijn warme bed geslapen, zwak, stoere binken trotseren de kou :) Daarna lekker een tijdje lekker zitten frobelen, knip en plakwerk. Heerlijk weer is het steeds, wel koud ziet het eruit, maar als je eenmaal buiten bent is het echt super. Lekker gewandeld. Joop ging niet mee, hij vond het te koud. Ook nog even naar Zierikzee geweest, de inktpatronen van mijn printer zijn leeg. Er zijn drie winkels in Zzee waar ze die verkopen, maar nergens in voorraad. Morgen maar eens bellen waar ze evt. wel te krijgen zijn. Eind van de middag nog even met Petra gemaild. Een ex collegaatje van me. Het is nu ongeveer 2 jaar geleden dat ze wegging bij Bezooijen, het ging toen al niet goed met het bedrijf en ze nam haar kans waar. We hebben steeds nog af en toe contact. Overmorgen moet ze geopereerd worden. Ze gaan dan haar onderkaak naar voren plaatsen, daarvoor heeft ze nu al ongeveer 2,5 jaar met een beugel gelopen. Dat wordt een hele ingreep. Spannend en pijnlijk. Zij heeft ook meegemaakt dat ik met mijn gebit bezig was en af en toe niet kon eten van de pijn. Heel veel gelachen heb ik met haar. Tot tranen en buikpijn aan toe. We hebben samen en paar onvergetelijke leuke jaren gehad.

Door: ria 9:04 p.m.
Had ik net een heel stuk zitten typen, wil ik het posten, foetsie.....................ggggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Weg! Kan ik weer van voren af aan beginnen. Misschien straks. Heb er nu weer ff genoeg van.

Door: ria 8:33 p.m.
maandag, februari 17, 2003
Heel de dag zitten kleuren voor Nicole.(ja je krijgt ook nog wel wat anders hoor, maar ik vind het leuk om er zo'n kleurplaatje bij te doen.) Gisteravond al begonnen, maar Miriam vond hem niet zo leuk en ik eigenlijk ook niet, dus heb ik er nog maar eentje gemaakt. Die is beter gelukt. Het was moeilijk voor me, omdat ik vond dat ik me aan bepaalde kleuren moest houden. Vanmiddag zijn we allebei weer gekortwiekt. Ik word steeds meer een punker, lekker hoor, zit altijd goed. Joop heeft weer met zijn tentje gespeeld, het valt me mee dat hij er nog niet in gaat slapen vannacht, alhoewel, dat kan ook nog zomaar gebeuren, want het staat nog steeds in de tuin. Vanmiddag lag hij er wel in, lekker in zijn slaapzak, even kijken hoeveel ruimte hij overhad om zijn spullen nog neer te zetten. Genoeg dus.

Door: ria 10:22 p.m.
zondag, februari 16, 2003
Het wordt nog eens echt wat. Er kan nu ook gemaild worden, dus als je ergens op wilt reageren dan kan dat. Ik zou het heel leuk vinden. Doorlinken naar Joop en Nicole kan ook al. Leuk hoor. Voor de rest niet veel gedaan vandaag. Wel hebben we een hele frisse buitengedroogde schone dekbedhoes vanavond. Wat zullen we lekker slapen. Heerlijk weer was het, veel mensen op het strand ook. Leonie kwam ik ook nog tegen. Klasgenootje van Mir of Sil of allebei, ik weet het niet meer. Ze kwam wel eens bij ons thuis vroeger. Hele lieve meid. Nog even mee staan kletsen. Ze heeft een tweeling van een jaar of twee en over vier weken komt de derde. Vanavond is Miriam nog gezellig even langs geweest. Samen een wijntje gedronken en even bijgekletst.

Door: ria 9:20 p.m.
WOOOOOOOOOOOOOOOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Heb ik ineens een archief!!!!!!!!!!! Wat leuk en lief en aardig. DANK JE NICOLE :D!!!! Ik ben er heel blij mee. Wat staat dat deftig he. Ik zal je een dezer dagen een aardigheidje toesturen.

Door: ria 3:53 p.m.