-->

 

RIA'S WEBLOG
  ARCHIEF:



 

zaterdag, april 19, 2003
Rustige dag vandaag, lekker uitgeslapen. Joop en Cor weer met het hout in de weer. Het was koud vandaag brrrr, kachel maar aangemaakt. Heerlijk gewandeld vanmiddag en daarna veeeeeel kranten en een paar bladen. Nog een les van mijn cursus gedaan, schiet ook niet echt op, ben nog maar bij les 6, maar goed we houden vol, ben nu bij de midlife crisis beland. Die heb ik gelukkig ook al achter de rug, als ik hem al ooit gehad heb. Ach soms denk je wel eens "was dit het nou" en soms heb ik ook wel eens een dip, maar meestal heb ik het wel naar mijn zin. Overal is wat en er zijn er niet veel die volmaakt gelukkig zijn. Gelukkig zijn we gezond, kinderen gezond, we hebben het goed, dus wat wil een mens nog meer. En zeker nu we zo met z'n tweeen thuis zitten en ieder onze draai weer een beetje moeten vinden, realiseer je je ook dat het allemaal maar heel betrekkelijk is. Hopelijk kunnen we nog lang zo een beetje aanrommelen, we moeten vooral niet stil gaan zitten, maar dat doen we ook niet, tenminste we doen ons best, soms hebben we wel eens een duwtje nodig. Cor is vooral goed in het oppeppen van Joop. En als Joop goed gaat ga ik ook beter. Als hij gaat zitten dippen, doe ik mee.

Door: ria 9:14 p.m.
Nou ik zie dat ik wat te vroeg was, nu is hij dus echt jarig, pc klok staat niet goed. gggggrrrr Kussssssss van oma Levi.

Door: ria 12:31 a.m.
vrijdag, april 18, 2003
Dit knulletje is op deze foto nog maar de helft van wat ie nu is. 6 maanden. Vandaag wordt hij 1 jaar. Hieperdepiep voor Levi. Wij zijn de trotse opa en oma. We zullen er niet bij zijn vandaag, maar dat maken we volgende week dubbel en dwars weer goed. Dat hij maar gestaag zo verder mag groeien.

Door: ria 11:57 p.m.
En nu kan ik ook al naast een fotootje typen :D, dat heb ik bij Nicole afgekeken, dus ook vandaag weer wat geleerd. Joop en Cor hebben vanmorgen weer een heleboel gezaagd en gekloofd, de stapel wordt al kleiner, maar er ligt nog genoeg, dat duurt nog wel een paar dagen. Vanmiddag is Joop heel de middag met de bijen in de weer geweest. Het gaat goed met ze. Er is best nog veel werk aan. Nieuwe ramen moeten er gemaakt worden. En vanmiddag heeft hij 2 koninginnen gemerkt en geknipt, er moet dan een stuk van de vleugels af :( Ben benieuwd wanneer we de eerst honing hebben.

Door: ria 7:12 p.m.
Kijk eens wat een schattig boedha mannetje ik vanmiddag op de kop heb getikt. Het is een heel verhaal. De sleuteltjes van de brievenbus waren kwijt. Eentje al heel lang en vanmorgen de tweede. Nergens meer te vinden. Nu had ik gisteren toen ik die sandalen kocht daar ook nog een broek gepast, dus ik dacht misschien is het daar wel uit mijn broekzak gevallen. Ik weer naar Zierikzee, maar er was niets gevonden. Ook de paskamer nog eens doorgesnuffeld, niks.... Toen maar naar Renesse, de leverancier van de brievenbus zit daar en die had nog een nieuw slot te liggen met 2 sleuteltjes erbij, het was wel niet compleet, maar samen met het oude slot moest het lukken, dus dat kreeg ik gratis. Onderweg naar het magazijn kwam ik deze meneer tegen, hij lachte zo lief naar me, ik was op slag verliefd. Ik kreeg ook nog extra korting omdat het de laatste was, dus ja, toen kon ik hem helemaal niet meer laten staan. Hij heeft een mooi plekje in de tuin gekregen, bij de vijver.

Door: ria 6:49 p.m.
donderdag, april 17, 2003
Yesssss ook weer gelukt. Dank je Em :D Ik dacht dat ik het ergens in de template moest doen, maar het moet gewoon bij het adres dus.

Door: ria 8:26 p.m.
Oei bij mijn berichtje over de
Yellow cab is er iets fout gegaan, ik wilde iets proberen, maar dat lukte niet echt. Ik kan het nu ook niet meer terug zetten. Ik ga het gewoon nog eens proberen met die Yellow cab, het is de bedoeling dat de pagina in een apart venster opent.

Door: ria 8:23 p.m.
Kiek :D ander fotootje hiernaast, ook al zelf gedaan hihihi. Ik snap er nog wel geen bal van wat alles is, maar goed al doende leert men :)

Door: ria 7:21 p.m.
dit zijn ze geworden. Ik heb ze ook officieel gedoopt met rode wijn bij de Lidl. Er viel een fles uit de doos zo over mijn voeten, bah.

Door: ria 5:33 p.m.
Joop is een instructieritje in de
Yellow cab
Door: ria 10:38 a.m.
woensdag, april 16, 2003
Vanmorgen vroeg al gewandeld, zodat het nog niet zo warm was. De rest van de gordijnen gewassen en weer opgehangen en zelfs de bank helemaal uitgekleed en gewassen. Mijn öko draait overuren zodoende. Ook nog even lekker liggen bakken Vanmiddag was ik eindelijk zover dat ik besloten had toch maar Teva's te kopen, dus ik naar Renesse, hadden ze mijn maat niet meer. Morgen maar naar Zierikzee dan. De caravan staat al op zijn plek en Joop is al met de voortent begonnen. Gelukkig is ie grijsblauw, past goed bij de rest.

Door: ria 6:51 p.m.
dinsdag, april 15, 2003
Jongens wat was het heerlijk vandaag. En morgen weeeeeeer :)))) Zo mag het wel een tijdje blijven en dan 's nachts een buitje liefst, anders groeit er niks. Joop is vanmorgen al vroeg vertrokken op zoek naar een caravan, hij had een paar adressen waar hij langs wilde in Goes. Ze waren allebei goed, kleine verschillen, alleen de duurste was het mooiste natuurlijk. Ik ben begonnen met het wassen van de rest van de gordijnen, dat ging super, wassen, ophangen, zo droog, ff strijken en hangen maar weer. Morgen de laatste. Tussendoor heerlijk in de zon gelegen, beetje aan mijn indianenkleurtje gewerkt, dat wil nu wel lukken. Buiten gegeten vanavond en Joop en Cor hebben daarna nog even met het hout gespeeld, want waar dat nu ligt moet de caravan komen te staan. Nog een paar avonden en het is wel weg denk ik.

Door: ria 9:13 p.m.
Dit is em geworden, je ziet we laten er geen gras over groeien. Dat is bij ons altijd zo, als we eenmaal beslist hebben dat het er moet komen dan maar zo vlug mogelijk. En je moet dan toch een keus maken, je kan wel blijven zoeken en rijden. Morgen gaan Joop en Cor hem al ophalen. Er zit een hele grote voortent bij met luifel. Alles ziet er netjes uit.

Door: ria 5:44 p.m.
maandag, april 14, 2003
Afgelopen weekend bleek weer eens hoe weinig slaapplaats we eigenlijk hebben voor logees. Dat wisten we natuurlijk al lang, vandaar ook dat we jaren geleden een sta caravan in de tuin gezet hebben. Daar is ook al veel gebruik van gemaakt door familie en vrienden. Maar in de loop van de tijd is hij wel eens verhuurd en de laatste 2 jaar eigenlijk alleen maar. Vandaar dat de logees nu weer in huis slapen. Met de zomer in het vooruitzicht en een huurder die nog geen huis heeft, gaan we er nog maar eentje bijzetten. Een kleinere wel, maar we zijn wel al aan het kijken, er is genoeg aanbod dus dat moet lukken. zoiets maar dan heel goedkoop :(

Door: ria 9:54 p.m.
Wat ben ik toch knap. Heb ik het toch zomaar voor elkaar gekregen :))) Was wel ff puzzelen maar dan heb je ook wat en het werkte gewoon direct.:)) Dus commentaar leveren maar.;)

Door: ria 5:37 p.m.
Gisteravond nog een heel stuk gewandeld en lekker vroeg naar bed. Simba had het ook voor elkaar. We hadden heel het dorp rondgelopen, langs de jachthaven en de dijk, we komen thuis, zijn net een meter binnen het hek, gaat ze zitten poepen, raar beest. Vanmorgen alle ramen gezeemd, binnen en buiten, kilo hondehaar opgezogen, gepoetst en gedweild. Daarna lekker in de zon gelegen, al wil ik nog wel even mopperen op het weer..... Waarom moet het nu weer zo hard waaien??? En zooo zonnig is het nu ook weer niet als ze afgeven, veel sluierbewolking. Het is wel warm, dat wel. En nu weer even achter de pc.

Door: ria 3:34 p.m.
zondag, april 13, 2003
Ik denk dat ik vandaag geen wijntje hoef. Heb toch wel heel de dag een beetje katerig gevoel. Nog wel veel gedaan vanmiddag. Wasmachine en droger een paar keer aangezet :)) dekbed buiten gehangen :)) wat handig toch al die apparaten. We hadden restjes eten, dus de magnetron heeft ook zijn diensten weer bewezen. Ik hoop dat ik morgen weer lekker fit ben, er moet veel gebeuren, in huis en in de tuin, wandelen heb ik ook al 2 dagen niet gedaan. Ina en Martin gingen nog wel naar het strand onderweg naar huis, maar ik kon de moed niet opbrengen en Joop zat naar de marathon in Rotterdam te kijken, Cor en Danny liepen ook mee, ik heb nog niet gehoord of het goed ging. Miriam belde nog, ze was in Antwerpen en was gefilmd, geen idee wat ze aan het doen waren, maar waarschijnlijk komt ze vanavond op de Antwerpse tv, die hebben we hier niet, kan het dus niet bekijken.

Door: ria 6:45 p.m.
Het was beregezellig. Lekker bij "Leonardo's" een pizzaatje wezen eten. Daarna naar huis voor koffie en een neut en nog meer wijn en Yahtzee gespeeld en als afsluiting nog even gehupst. Vanmorgen heerlijk buiten ontbeten, dat was voor het eerst dit jaar. Lekker in de zon gezeten daarna en een uur of 2 zijn ze weer vertrokken. Later kwam er wel steeds meer wind en af en toe een wolk.

Door: ria 5:34 p.m.