-->

 

RIA'S WEBLOG
  ARCHIEF:



 

zaterdag, juli 05, 2003
Kite surfen is wel heel erg in zag ik vanmiddag. Het waaide behoorlijk, dus ze waren volop bezig. Ik zag op het strand waar ik liep, dat ze op een ander strand bezig waren. Ben er maar even heen gereden om een fotootje te maken. Wat je hier ziet is maar een klein gedeelte, het krioelde echt van de zeilen, heel mooi om te zien. Heerlijk pizzaatje gegeten vanavond, het was erg druk in de pizzeria, maar dat is altijd wel gezellig, veel bekenden ook.

Door: ria 9:06 p.m.
Weer een heerlijke wandeling gemaakt vanmiddag. Joop was gaan fietsen, dus ik was alleen met Simba. Het strand lag er verlaten bij zoals je kan zien. Simba vond nog een tonnetje, daar is ze gek op en kan er tijden mee spelen, ze neemt het dan ook altijd een heel eind mee. Daarna nog even naar de supermarkt en je zal het niet geloven, maar ik stootte mijn zo heel pijnlijke teen tegen het winkelwagentje, alweer bloeden en nu zit de nagel geloof ik helemaal los, ik heb er nog niet goed naar gekeken. Sufferd die ik ben. Ik kon wel janken. Zometeen gaan we lekker een pizzaatje eten in het dorp, gezellig!!

Door: ria 5:25 p.m.
vrijdag, juli 04, 2003
God god, zit ik me hier zowaar te vervelen. Al een paar wijntjes op, dus spelen met kleurtjes moet ik ook niet meer aan beginnen. Niemand aanspreekbaar op msn, chatten heb ik geen zin in, of misschien straks, tv is ook niks. Eerst maar ff typen. Al weet ik alleen niet wat. Zal ik iemand gaan bellen? Dat zou ik kunnen doen, maar misschien heeft die ander helemaal geen zin in mij, dat lijkt me logisch, niet doen dus. Morgen wordt het geloof ik weer beter weer, maar dan is het weekend en in principe doe ik niks in het weekend, je moet toch ergens een grens trekken, weekend betekent rust. De tuin kan dan weer wel, want dat is ontspannend, schilderen niet. Als het morgen mooi weer is ga ik lekker de tuin in. Ik moet ook nog boodschappen doen, dus ff naar Zierikzee, ook heel leuk. Ik zie het allemaal wel. Ik ga in ieder geval weer op mijn blote voeten naar het strand, is goed bevallen vandaag. Afgelopen nacht deed mijn teen echt heel veel pijn, kon er af en toe niet van slapen. Zo genoeg gebrald eens kijken of er ergens nog iets te doen is, ik zou natuurlijk ook nog even naar de kroeg kunnen gaan, het ECHTE leven in, maar daar ben ik niet op gekleed en ook niet opgetut en zo, dat wordt niks, eer ik dan klaar ben is Joop alweer thuis, ik neem hier nog maar een wijntje :))

Door: ria 10:25 p.m.
Vanmiddag een heerlijke strandwandeling gemaakt met Joop. We zijn met de auto naar het strand gereden, zodat ik geen schoenen aanhoefde en op het strand lekker op m'n blote voeten gelopen, dan heb ik nergens last van. Hij is nu taxi aan het rijden en ik ben nog druk met mijn log, ik wil nog een paar dingen veranderen, maar dat lukt nog niet zo. Ach ja, ik ben er zoet mee ;)

Door: ria 6:42 p.m.

D IJ K V A L

Lettertjes aanklikken voor meer foto's!!
De zee in de zomer, oneindige rust, zacht kabbelen de golven, de zee kust de kust. De zee in de winter, onstuimig en wild, de striemende golven in ziedende lust. Al eeuwen zijn Zeeuwen als leeuwen in strijd, in strijd met het water, dat vroeger of later zal dreigen, zal stijgen, bezit voor zich eist, als leeuwen zijn Zeeuwen al eeuwen in strijd. Mijn land, mijn zee, mijn zee en land, mijn Zeeland Mijn land, mijn zee, mijn lieve land, mijn levensland Mijn veilig land, mijn heilig land Mijn land en mijn zee, mijn Zeeland De zee geeft ons vrede en brengt ons in nood. De zee doet ons beven, de angst is soms groot. De zee schenkt ons rijkdom en neemt alles af. De zee is ons leven, de zee is ons graf. Het zijn maar twee woorden, zij vormen een naam. De zee en het land zijn in Zeeland tesaam. De zee die het land neemt en sleurt in zijn rijk. De zee die het land heeft aan dam en aan dijk. Het was in één woord prachtig. We hebben ontzettend genoten, af en toe wel een beetje koud, maar we hadden warme dekentjes mee voor over de knieën. Het is vooral de omgeving die het ook zo mooi maakt, de verlichte dijk, het haventje.....geweldig!!!

Door: ria 12:39 p.m.
donderdag, juli 03, 2003
Nog steeds niet geschilderd, schiet niet erg op zo. Maar het moet eerst maar eens een beetje beter weer worden. Vanmiddag mijn wandelschoenen aangedaan en een eind gewandeld. Stom!!!! Ik dacht dat gaat wel met mijn gekneusde tenen, maar dat viel heel erg tegen. Op het laatst wist ik niet meer te lopen van de pijn, vooral mijn rechterteen doet heel erg zeer. Jammer genoeg had ik geen telefoon bij me, anders had ik Joop wel gebeld om me op te komen halen, nu moest ik doorbijten. Daarna nog even de tuin in gedoken en een boel onkruid getrokken. En straks gaan we naar
de Dijkval in Zonnemaire. Het is gelukkig droog en we trekken maar een beetje warme kleren aan. Het begint pas om 21.00 u en duurt 2.5 uur. Een hele zit dus, maar het moet prachtig zijn.

Door: ria 6:52 p.m.
woensdag, juli 02, 2003
Ik heb er nog een paar nieuwe linkjes bijgezet. Het is en blijft toch een familielogje ;) Het zijn allebei broers van Joop. Ed is 1 jaar jonger dan hem, zit ook in de WAO en fokt hondjes. Ruud is 7 jaar jonger en is nog volop aan het werk, is ook veel later begonnen dan zijn oudere broers en houdt het hopelijk en tijdje langer vol. Ik zou zeggen kijk er maar eens ff rond, misschien komt het nog eens van pas, als je een hondje wilt, of een energiezuinig huis, je weet maar nooit ;)

Door: ria 10:58 p.m.
Voor degenen die er niet konden zijn vandaag, de zee. Het was heerlijk rustig op het strand. Een paar vliegeraars en een paar wandelaars en een surfer en wij, vandaar dat ik niet snel doorhad dat ik de riem kwijt was.

Door: ria 4:56 p.m.
Het zandgebeuren staat nog overeind ondanks alle regen. Lekker gewandeld en een paar foto's gemaakt. Daardoor heb ik denk ik niet goed opgelet want ik ben de riem van Simba verloren. Dezelfde weg teruggelopen, maar niet meer gevonden. Die hadden ze al voor me opgeraapt denk ik. Zonde! Voor de rest niet veel gedaan. Wat een rotweer. Ik vermaak me hier maar een beetje.

Door: ria 4:29 p.m.
Vind ik wel een vrolijk regenmuziekje

Door: ria 11:44 a.m.
dinsdag, juli 01, 2003
Donderdagavond gaan we naar "de Dijkval" een buitenspel met overdekte tribune (gelukkig), moet heel mooi zijn en is wel op een bijzondere plaats zo helemaal midden in de polder in een oud haventje. Ben benieuwd, zal mijn fototoestel meenemen. Is lang geleden dat we eens samen ergens heen zijn geweest. We zijn ook steeds maar van plan om de rommelmarkten af te gaan, maar dat vergeten we altijd.

Door: ria 7:50 p.m.
Waarom nu sommige dingen blauw blijven en de anderen onderstreept zijn snap ik weer niet, daar moet ik me nog eens in verdiepen, moet toch allemaal hetzelfde zijn. Misschien kan iemand me helpen??? Nicole??? Em?? Ster??? En het woordje link is wel dik groen en archief weer niet, nou ja het is allemaal niet zo'n probleem, comments heb ik ook de oude weer terug gedaan. Vond ik vrolijker en werkten toch altijd goed, behalve nu dan, maar dat schijnt bij enetation te liggen.

Door: ria 7:32 p.m.
Zo alweer een paar dingen veranderd. Nieuw commentsbakje ook, hopelijk telt deze wel, ff afwachten maar, veel commentaar geven svp ;) Ik kon er niet van slapen vannacht, natuurlijk veel te lang en te intensief mee bezig geweest, het is voor mij ook de eerste keer dat ik dit allemaal doe, best eng. Maar goed, ik zorg iedere keer wel dat ik de oude template ergens opgeslagen heb, dus kan er weinig misgaan. Ik heb een heel handig
kleurendingetje, zonder dat was er niets van terecht gekomen.

Door: ria 11:49 a.m.
maandag, juni 30, 2003
Nou het is dus wel te zien waar ik de rest van de dag zoet mee ben geweest. Tjonge wat een klus. En alles is nog niet precies naar mijn zin, maar dat komt later wel weer eens. Het ziet er in ieder geval weer eens een beetje anders uit. Ik vind het wel vrolijk zo. Hopelijk zijn jullie het met me eens.

Door: ria 11:27 p.m.
Zooo weer een tijdje zoet geweest met een nieuw fotootje, ik kijk wel een beetje verbaasd maar dit was de enige leuke, ik kan mezelf ook niet leuker maken dan ik ben, ik ben ook helemaal niet leuk, maar voorzover ik dan leuk kan zijn, zo sta ik op deze foto......en het regent nog steeds pijpestelen.......

Door: ria 4:10 p.m.
Zit ik dan in mijn schilderskloffie. Vanmorgen toen we opstonden was het nog droog, maar dat was snel over. Het giet inmiddels van de regen en het ziet er niet naar uit dat het snel weer droog wordt. Beetje achter de pc dus maar. Goed voor de plantjes zo'n buitje, maar ik hoop niet dat het heel de week gaat duren.

Door: ria 1:43 p.m.
Als vanouds vanavond weer eens met Elly en Cor gebarbequed. Dat was veel te lang geleden. Ze hadden ook nog mossels meegebracht, wat een joekels waren dat, heerlijk! Die hebben we eerst gekookt en opgegeten. Joop en Cor hadden het idee ze ook nog eens te rijgen en op de bbq te leggen. Daar zijn ze op de foto druk mee. Friends forever die twee. We kennen elkaar allemaal al vanaf de middelbare school. Een mooiere vriendschap bestaat er niet. Al hebben vriendschappen ook ups en downs, het gaat nooit over. Heerlijk gebarbequed daarna en lekker bij de kachel gezeten, met koffie en een neut. Als de kikkers te druk werden, werd er een poging ondernomen ze te vangen met het schepnet, dan waren ze weer een tijdje stil. Het was ouwerwets gezellig.

Door: ria 12:12 a.m.