-->

 

RIA'S WEBLOG
  ARCHIEF: 

zaterdag, augustus 09, 2003
Algehele hangdag vandaag. Beetje in de zon gelegen en wat gelezen en gedut. Nog wel ff naar Zierikzee geweest voor wat verse dingen zoals fruit. De caravangasten hebben het prima naar hun zin. Ze douchen nu ook bij ons onder de buitendouche, met bikini aan ;) maar ze vinden het heerlijk. Weinig nieuws dus vandaag en geen puf om iets leuks op te zoeken.

Door: ria 7:57 p.m.
Gisteravond nog gezellig uit eten geweest bij "de Zondebok". Lekker tongetjes gegeten en Joop een vleestriootje. We hebben geproost op "de volgende veertig" ook al leek ons dat wel wat lang, maar het moet mogelijk zijn ;) Daarna nog een afzakkertje gehaald bij "Salud", dat was vroeger een cafetaria, maar schijnt nu ook een leuke kroeg te zijn en dat bleek helemaal waar. Heel gezellig!! Daar gaan we nog eens heen. Zodoende was het toch een beetje feestelijke dag. Ik heb ook nog een prachtige bos bloemen van Joop gekregen en dat wil wat zeggen hoor, dat doet ie niet zo vaak..... nooit eigenlijk...... ;)

Door: ria 11:43 a.m.
vrijdag, augustus 08, 2003
Wow 4988 bezoekers tot nu toe, waarvan 4000 van mijzelf natuurlijk. Maar goed als de 5000 ste een bekende is krijgt die iets van mij. Weet nog niet wat, tekening misschien, we zien wel, hangt van de persoon af. wooooooooooooooooooooooow 5000!!!!!!!!!!!

Door: ria 11:37 p.m.
Gisteravond om kwart over negen floepte alles uit. We hadden een serieuze
stroomstoring. Ik zat achter de computer, zoals gewoonlijk ;) dus ja, wat moet je dan gaan doen. Mijn eerste gedachte was om maar tv te gaan kijken dan......... erg hè, dom, dom, dom. Wat is een mens zonder stroom, wat stil wordt het dan, luguber ook, alleen nog auto's die heen en weer rijden, lichtstrepen van schijnwerpers in de lucht, verder niets, donker. Ik heb nog een oud petroleumlampje, dat heb ik aangestoken en ben buiten gaan zitten. Joop was taxirijden. Toen hij thuiskwam kon hij er niet in, omdat het hek ook elektrisch is, dus dat moest eerst op handbediening gezet worden. Daarna nog een tijdje buiten gezeten en om een uur of één maar naar bed gegaan, nog steeds alles donker. Het heeft geloof ik tot een uur of twee geduurd. Rampzalig voor de horeca natuurlijk. Topdrukte en niets kunnen verkopen...

Door: ria 1:12 p.m.
Vandaag is het een heugelijke dag. We hebben namelijk 40 jaar verkering!! 't Is wat. Ik vind dit altijd nog een leukere dag dan onze trouwdag. Het was mosselfeest in Zierikzee en we stonden op een vissersboot naar het zwemmen te kijken. Hij sloeg zijn arm om me heen en vanaf toen was het "aan" en is het nooit meer uitgegaan. Ik was net 16 en hij 18. Hij logeerde bij zijn oom en tante, onze buren, had een oud brommertje met een vossestaartje achterop en maakte daar ons dorp onveilig mee en indruk op mij, zag er leuk uit in zijn gaatjeshemd.... Oh Boy! songtekst van Buddy Holly All of my love, all of my kissing You don't know what you've been a-missing, oh boy When you're with me, oh boy I want the world to see that you were meant for me All of my life I've been a-waiting Tonight there'll be no hesitating, oh boy When you're with me, oh boy I want the world to see that you were meant for me Stars appear and the shadow is a falling You can hear my heart a-calling A little bit of loving makes every thing all right And I'm gonna see my baby tonight All of my love, all of my kissing You don't know what you've been a-missing, oh boy when you're with me, oh boy I want the world to see that you were meant for me

Door: ria 11:42 a.m.
donderdag, augustus 07, 2003
De boer achter ons is druk met het leeghalen van het land. Grote stofwolken achter de combain. Gisteravond nog even naar het dorp geweest met Joop. Ik had al wat gegeten, maar hij heeft nog lekker spareribs zitten smikkelen. Het is er gezellig druk nu 's avonds. Lekker buiten op het terras van de Surf Inn gezeten. Marjory heeft ook nog even bij ons gezeten. Toen we thuiskwamen nog even buiten een afzakkertje, wat een heerlijke avonden zijn het zo. Niet veel gedaan (alweer) vandaag. Lekker buiten gehangen en er was ook weer een prachtige libelle. Een blauwe. Hij wilde alleen niet gaan zitten, dus heb ik hem in de vlucht geknipt, lang niet zo mooi duidelijk natuurlijk, maar goed, het bewijs is er ;) Ik heb overal spierpijn. Volgens mij is het niet echt gezond dit weer. Het is klam, je bent zweterig en in de schaduw is het dan weer een fris windje, waardoor je weer snel afkoelt. Wat een zeur ben ik toch weer.

Door: ria 6:17 p.m.
woensdag, augustus 06, 2003
Deze zag ik pas toen ik er al een tijdje zat, was niet eens weggevlogen toen ik erbij kwam zitten. Hij zat vlak bij mijn voeten en was druk met eitjes leggen. Een makkelijke prooi voor mij dus. En schitterend om te zien.

Door: ria 4:56 p.m.
Net ff fotootje gemaakt van Joop in zijn element. Hij begint het steeds leuker te vinden geloof ik. En zeker nu met dit warme weer is het natuurlijk heerlijk koel in die taxi. Ik was net onderweg naar Zierikzee, toen ik me realiseerde dat ik eigenlijk helemaal niet veel nodig had aan boodschappen. Alleen de Cola was op. Dus ik ben lekker omgedraaid en ff in het dorp naar de supermarkt geweest. Veel te warm in mijn gele autootje....

Door: ria 4:20 p.m.
Vanmorgen al heel de auto gesopt van binnen en van buiten, alles gepoetst, hij zag er niet uit. Nu blinkt alles weer en is netjes opgeruimd. Zometeen ff naar Zierikzee. Ik heb geen zin om weer de hele dag te gaan zitten. Joop heeft een taxiritje en moet vanmiddag van 3 tot 9 uur rijden. Hij heeft het er maar druk mee. Wel lekker hoor, toch een extraatje.

Door: ria 12:34 p.m.
dinsdag, augustus 05, 2003
Yesssssss vanavond gaat het nog gebeuren. Joop belde net en mijn beeldscherm was bij Bruno (de baas van de taxi's) afgeleverd. Hij had vanmorgen nog gebeld waar het bleef en er was dus duidelijk iets misgegaan. Spahannend!!! Vanavond ook de caravan verhuurd. Er stonden een paar vrouwen bij het hek, ik hoorde het eerst niet, maar Simba ging nogal tekeer, dus ging ik eens kijken. Vrijdag komen ze. Ik durfde het wel aan want Sil had al gezegd dat ze aanstaand weekend niet kon komen. Misschien blijven ze wel anderhalve week of zo. En als Silvia er toch in wil het volgende weekend dan gaan ze even weg, nou dat is toch leuk geregeld. Allemaal vrouwen, vier stuks....leuk voor Joop.

Door: ria 10:36 p.m.
Het is geen weer om iets anders te doen dan in de schaduw zitten en een beetje tekenen. Bij deze dan weer mijn kunsten van vandaag. Deze is iets kleiner dus ik was wat vlugger klaar. Joop heeft nog een eind gefietst vanmiddag, waar heeft ie zin in met die hitte. De potjes honing gaan goed. Vanmiddag vier tegelijk. Het werkt goed zo, we laten het hek open staan en er staat een kistje bij waar ze het geld in kunnen doen. Keurig hoor, nog niet eentje vermist.

Door: ria 5:40 p.m.
mijn fröbelwerk van gisteren, heerlijk om te doen.

Door: ria 11:30 a.m.
maandag, augustus 04, 2003
Vandaag heb ik mijn dag op deze manier doorgebracht, onder de parasol, af en toe een beetje draaien en lekker kleuren. Tekeningetje is bijna af. Morgen zal ik het scannen. De bloemen links bloeien prachtig, mooi gezicht tegen de blauwe lucht. Ik weet alleen niet hoe ze heten. Trompetbloem of zo? Joop heeft de auto gemaakt vandaag, we hadden gisteren een lekke radiator. Vanmiddag had hij nog een taxirit naar Kloosterzande. Het is prachtig om heel de dag bij de vijver te zitten. Er zijn veel kikkers, ik denk wel een stuk of tien en die hebben het druk met beestjes vangen, prachtig om te zien. Deze had net een koolwitje gevangen, de vleugeltjes steken nog uit zijn bek. Jammer dat dat plantje ervoor zit. En zo geniet ik heel de dag door, met volle teugen hoor......

Door: ria 7:37 p.m.
zondag, augustus 03, 2003
It's summertime summertime sum sum summertime Summertime summertime sum sum summertime Summertime summertime sum sum summertime Summertime summertime sum sum summertime summertime...
Ik had een mp3tje maar dat wil ik niemand aandoen, de kwaliteit is niet al te best. Ik word er altijd wel vrolijk van, van dit liedje en het weer zoals het nu is. We genieten ervan. Lekker in de zon of in de schaduw, beetje badderen af en toe. Heerlijk!!

Door: ria 7:18 p.m.