-->

 

RIA'S WEBLOG
  ARCHIEF: 

zaterdag, december 20, 2003
Gewoon omdat het zaterdagavond is...... (en hij doetut goedddd die mp3)
Herman Brood The neon light Of the open all-night Was just in time replaced by The magic appereance of a new day while Melancholic Rino was crawling on his back just in front of the supermarket doorway child On a cold summernight As we stood on the corner When a man passed by Asked us doing what we need As he pointed his big fat finger To the people hangin' round on the corner Of the other side of the street Doin' nothin' Just hangin' round What do you mean doin' nothing son So we had to hit him to the ground Doin' nothin' Just hangin' round His head all busted looking just a little to wise I just can't wait I just can't wait For saturday night

Door: ria 11:27 p.m.
Ik wist het al, maar vandaag is weer eens gebleken, dat als je eenmaal achter die pc gaat zitten om dingen uit te vogelen, de uren als minuten voorbij vliegen. Nog wel even een rondje dorp gedaan vanmorgen en ook nog lichtjes opgehangen in de keuken en de een vaas in de kamer versierd, maar voor de rest van de tijd hier gezeten. Ik heb nu al wat leuks en ben er intussen achter dat Joop alleen maar goed met
Frontpage kan werken, van Blogger en zomaar een kladblok maken weet hij niet zoveel. Ik vind dat Frontpage weer heel vreemd en als hij dan wat laat zien gaat het allemaal weer te snel, grrrrr! Maar ik modder voort en wat ik heb ziet er leuk uit, al verander ik niet zo heel erg veel, het is alleen al leuk dat dat gekke Blogger blok dan weg is bovenin. Het is vandaag op de kop af een jaar geleden dat ik mijn eerste postje plaatste. Toen keek ik naar Idols en nu dus weer. Het mag dan door velen een dom programma gevonden worden, ik vind het leuk om te zien en af en toe lig ik ook helemaal dubbel. Dat heb ik bij voetbal nu nooit ;)

Door: ria 9:07 p.m.
vrijdag, december 19, 2003
Op de terugweg, na m'n wandeling vanmiddag grote kaarsen gekocht en mooi groen tafelpapier, het is een rol van acht meter, dus dan kan je nog eens een "vers" kleedje neerleggen, leuke servetjes erbij, dus de stemming komt er een beetje in. Toen ik thuiskwam ook gelijk de verlichtingssnoertjes opgezocht. Ik kon er gelijk drie in de vuilnisemmer gooien. Teveel lampjes erin die het niet meer deden en dan wordt de rest gloeiendheet, die durf ik dan niet meer op te hangen. Maar ik had er toch nog twee over. Het begin is er. Raar mens ben ik toch, het ene moment doe ik niks en even later zou ik heel het huis weer vol hangen. Verder zit ik me een beetje in het html gebeuren te verdiepen. Vanmorgen had Blogger alweer storing en ik krijg dan toch de kriebels om mijn eigen plekje op het net te maken en ik moet zeggen het gaat aardig. Het begin is er. Zo zie ik ook beter hoe alles in elkaar steekt. Dit log heb ik zeker in het begin ook niet zelf gedaan en dan mis je toch een stukje. Het begint te dagen. Oh, ik ben er nog lang niet, maar het is leuk om te doen en een aardig tijdverdrijf.

Door: ria 7:48 p.m.
donderdag, december 18, 2003
Zo ziet hij er nu uit dus. Vanmorgen op controle geweest in Goes. Ik heb nu een afneembaar spalkje, dat is wel handiger. Daar moet ik nu nog 3 weken mee lopen. Dan mag die pin eruit. Volgende week even naar Zierikzee om de hechtingen eruit te laten halen. Al met al weer heel de morgen zoet mee geweest. Op de terugweg nog boodschappen gedaan in Zierikzee. Toen we onderweg waren begon Joop ineens over Playstation 2, dat hij dat wel wilde hebben en dat we eens moesten gaan kijken. Zo gezegd zo gedaan, maar alleen kijken is er dan bij ons nooit bij, we hebben het dus ook gelijk maar gekocht en Joop is zoet aan het spelen. Als we nu straks maar niet gaan vechten. Eén spel zat erbij Prince of Persia heet het.

Door: ria 5:55 p.m.
woensdag, december 17, 2003
Ik heb het voor mekaar! Gips plus verbandje kunnen nu zo van mijn vinger geschoven worden. Het ziet er best goed uit en het is een mooie snee met een boogje, maar natuurlijk heb ik het weer netjes teruggeschoven, het is alleen handig als het nat wordt, dan kan ik het even laten drogen. Vanavond wilde ik voor het eerst aardappels eten, met spruitjes, draadjesvlees had ik al laten sudderen, dat was het probleem niet, spruiten schoonmaken ging niet links, daar kreeg ik kramp van, dus toen maar rechts geprobeerd, dat ging nog, maar aardappels schillen.......jeeeeeee, da's moeilijk rechts!! Links ging helemaal niet, want dan moet je je pink krom maken, om je mesje goed vast te houden en rechts lukte me niet, dus moest ik Joop even inschakelen, maar ja, die had het denk ik ook voor het laatst ooit nog eens voor zijn moeder thuis gedaan. Gelukkig eten we niet veel aardappels. Heerlijke lange wandeling gemaakt, het leek wel voorjaar, ik heb helemaal geen wintergevoel, laat staan kerstgevoel, heb me dan ook voorgenomen het bij het boompje buiten te laten. Nog een paar extra kandelaars, een paar wegwerpkleedjes op de keukentafel en dan vind ik het wel welletjes.

Door: ria 6:14 p.m.
dinsdag, december 16, 2003
De beestjes van Nobody's hebben afgelopen weekend weer een meeting gehad in Utrecht. Ik was er niet bij, maar omdat het me zo lief gevraagd is ben ik bereid de foto's hier te plaatsen. Het zal weer wel een echte beestenbende zijn geweest. Ik heb hier en daar al iets vernomen. We wachten af. Het verslag is hier te lezen!

Door: ria 8:53 p.m.
Vanmorgen om 4 uur waren we allebei klaar wakker en konden ook niet meer slapen. Joop is er toen maar uitgegaan en ik heb nog een tijdje liggen doezelen. Verder kan ik ook niet veel doen, het is heel onhandig zo'n stijve pink, zeker omdat ik ook links ben. Even onder de kraan een vaatdoekje uitspoelen gaat al onhandig. Dus wandelen en een beetje achter de computer zitten is het enige dat ik doe. Mijn pink jeukt af en toe geweldig en ik kan nu ook de pen zien zitten die erin zit en het begin van het lidteken, ja ja een mens wil wel peuteren en gluren. Nog 2 nachtjes dan gaat het eraf hoop ik.

Door: ria 5:41 p.m.
maandag, december 15, 2003
Hieperdepiep, holladiejeee onze jochem gaat in zee met zijn eigen seit we zijn hem niet kwijt want hij kan nu rijmen totdat we bezwijmen ik heb hem gelinkt dus als het niet zint zal ik hem echt niet bezoeken of hij moet me roepen heel veel plezier lieve pop met je eigenste log

Door: ria 11:56 p.m.
Lekker lang gewandeld vanmiddag. Joop is ook weer eens meegeweest. Onderweg zagen we deze prachtige regenboog, hij liep ook helemaal door, heel duidelijk van begin tot eind en de laatste stukken dubbel, ik kreeg hem alleen niet helemaal op de foto. Even later op het strand zijn we kleddernat geregend, gelukkig hadden we daar windje mee en we hadden ook wel regenjacks aan, maar je benen worden dan toch nat, bah! We zijn in ieder geval lekker uitgewaaid en opgefrist en de soep smaakt extra lekker na zo'n wandeling.

Door: ria 4:16 p.m.
zondag, december 14, 2003
We hadden vandaag een heuse metamorfose aan huis. Sil heeft haar lange lokken door Miriam af laten knippen. OP de linker foto heeft ze zelfs nog een haarstuk in en op de rechter haarstuk eruit en toch veel meer haar. Het staat lekker vlot en eindelijk zijn die lange dunne slierten eraf. Ik vind het prachtig. Waarom zijn vrouwen toch altijd zo bang hun lange haar af te laten knippen, meestal staat kort veel pittiger en ook vrouwelijker. Goed gedaan meissie ;)

Door: ria 11:07 p.m.
Ode aan de lieve lezers de bezoekers van dit log, bij wie mijn http link in de favorieten staat. Lezers van mijn dagelijks geneuzel, ik koester en omarm u, want zonder jullie was het minder leuk. Het delen van lief het verwerken van leed, jullie kreten doen me goed en geven me dagelijks weer moed om door te gaan, met waar ik mee bezig ben. Tienduizend mensen kwamen om te zien hoe het me vergaat applaus voor al die schatten ik hoop dat u mij niet verlaat.

Door: ria 9:40 p.m.